In 5 stappen naar uw nieuwe interieur

Interieurarchitecte Donum in Antwerpen

Uw interieurproject is uniek en niet vergelijkbaar met een ander.
Donum Interior Design Studio werkt niettemin in 5 vaste stappen naar de perfecte match tussen uw favoriete design meubelen, uw persoonlijke interieurstijl en de manier waarop u het leven graag leeft.

"De meest comfortabele, functionele en aantrekkelijke interieurs komen niet organisch tot stand" , vertelt Donum interieurarchitect Nele Cloots.
"Ze zijn zorgvuldig gepland en vormgegeven door professionals."

1. Geniet en maak vrijblijvend kennis

Onder de gewelven en in de kluizen van het iconische bankgebouw van de Nationale Bank in Antwerpen ontdekt u in onze interieurwinkel de tijdloze schoonheid en het comfort van internationale designmerken zoals Minotti, Cassina, Edra, Maxalto en Flexform. U maakt er vrijblijvend kennis met het team van ervaren en professionele interieurarchitecten.

 

2. Naar een vertrouwensrelatie met uw interieurarchitect

Schetsen, plannen en foto’s van bestaande en gedroomde interieurelementen vormen de basis voor een oriënterend gesprek op afspraak. U leert elkaar beter kennen en de interieurarchitect vormt zich een eerste beeld van uw persoonlijke interieurstijl en uw praktisch en esthetische verwachtingen.

 

3. De eerste visualisatie van uw nieuwe interieur

Na het oriënterend gesprek werkt uw Donum interieurarchitect een eerste voorstel uit dat u samen evalueert. Het digitale basisplan toont dynamisch hoe de beschikbare ruimte evolueert naar een omgeving die esthetisch evenwichtig is en waarin u vlot kan bewegen, wonen en werken. Het moodbord is een eerste voorstel om het plan te vertalen naar meubelmodellen, kleuren en materialen.

 

4. Ervaar de sfeer van uw toekomstige interieur

Het eerste voorstel kan het vertrekpunt vormen naar een volledig uitgewerkt digitaal plan. Het laat u toe om vanuit elke gewenst perspectief de gekozen meubelmodellen in de ruimte te bekijken. U ervaart de sfeer van uw nieuwe interieur en kan er virtueel in bewegen. In dit plan wordt het advies meegenomen van de vaste en betrouwbare partners voor verlichting, raambekleding, maatwerk en keukens waarmee Donum Interior Design Studio eventueel samenwerkt.

 

5. De uitvoering van uw interieurproject

Uw Donum interieurarchitect adviseert u bij het inplannen van werken die voorafgaan aan de levering van uw designmeubelen. De interieur professionals waarmee Donum Interior Design Studio samenwerkt, ontvangen volledige praktische en esthetische instructies om u concreet te begeleiden op basis van een goedgekeurd voorstel inclusief plaatsing. Donum werkt ook, indien u wenst, samen met de interieurarchitect of architect van uw keuze.

Bezoek Donum Interior Design Studio & Shop

 of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten