"Een interieur waar we enkel konden van dromen"

Oorspronkelijk was de familie Levent op zoek naar een comfortabele design sofa van B&B Italia. Bij hun bezoek aan Donum, werden ze door Nele, één van onze interieurarchitecten, geholpen. De keuze van een zitopstelling voor de woonkamer leidde uiteindelijk tot een volledige wooninrichting van slaapkamer tot keuken.

 

Een professioneel team

Bij Donum zorgen we er steeds voor dat u één vast aanspreekpunt hebt:  van de eerste afspraak tot de oplevering. We luisteren eerst aandachtig naar wat u voor ogen heeft en vertalen dit naar een plan waarin uw interieur geleidelijk vorm krijgt. De familie Levent was zeer tevreden over onze aanpak.

“Vanaf de eerste afspraak verliep alles heel vlot. We merkten meteen dat we te maken hadden met een professioneel team. Toen we de eerste plannen zagen, waren we onder de indruk: het uitgetekende ontwerp paste volledig bij onze stijl. Het voorstel was tot in de details uitgewerkt en hield steeds rekening met onze persoonlijke smaak.”

 

Oog voor detail

Bij Donum denken we graag mee met onze klanten. We maken van uw interieur een thuis met karakter. Van interieur tot accessoires, uw persoonlijke stijl en wensen staan voorop.

De keuze van de merken en de meubelen, de plannen en de communicatie:  voor ons was alles perfect. Daarom hebben we uiteindelijk beslist om onze volledig inrichting van keuken tot badkamer door Donum te laten vormgeven. Ons interieur is mooier dan we hadden durven dromen. Over alles heeft de interieurarchitect nagedacht:  dat maakt het plaatje compleet.”

Wilt u uw interieur ook vormgeven? 

We bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden.

Maak een afspraak of kom langs in onze vernieuwde showroom 

Nationale Bank 

Leopoldplaats 8 

2000 Antwerpen