Home » Changes

DONUM CHANGES

 

Donum is de plek waar design en architectuur samenkomen. Met meer dan 35 jaar ervaring in lifestyle, interieur & design kunnen we stellen dat we echte meesters zijn in ons vak. Bij Donum onderscheiden we ons door steeds out-of-the box te denken zowel op vlak van interieur en architectuur als op vlak van aanpak met onze klanten. De lat wordt steeds hoger gelegd om onze klanten een interieur te bieden die hun wildste dromen overstijgt. We zijn innoverendpioniers in ons vak. Niet alleen voor uw interieur maar ook in onze keuze voor de nieuwe locatie.

In juni is het eindelijk zover, Donum verhuist naar een iconisch én historisch pand in Antwerpen: de Nationale Bank. 

UW PROJECT
OP MAAT
VAN UW DROMEN

 

Elk project is voor ons uniek, elke klant heeft een persoonlijk verhaal. Dit verhaal geven we vorm en vertalen we naar uw interieur. Zo maken we van elk interieur een thuis waar iedereen zich goed voelt. Wilt u ook uw verhaal vertalen naar uw interieur?

 

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel.

MEET
THE TEAM

Bij Donum garanderen we de beste service. Dat kunnen we dankzij ons team van professionals die dagelijks tot het uiterste gaan om onze klanten te servicen. Een straf team van binnenhuisarchitecten die uw interieurdromen vertalen naar uw thuis, een team die u dagelijks in de winkel adviseert met de laatste trends en onze back-office mensen die ervoor zorgen dat alles op tijd en correct geleverd wordt. Dankzij dit top-team kan Donum zich vandaag profileren als meesters in interieur en design. 

Wilt u een afspraak maken met een van onze interieurarchitecten?
Vul ons contactformulier in. 

 

Vanaf 18 juni zijn we terug te vinden in de Nationale Bank van Antwerpen

 

Leopoldplaats 8 

2000 Antwerpen